Kontiolahti 2010

Dyskusje na temat biathlonu.

Kontiolahti 2010

Postprzez Duche Śro Mar 03, 2010 5:33 pm

Pierwsza poolimpijska rywalizacja o Puchar Świata odbędzie się w Finlandii, w Kontiolahti.

Image

Program zawodów:

12.03 - 14:15 Sztafeta Mieszana
13.03 - 10:30 Sprint Kobiet
13.03 - 14:15 Sprint Mężczyzn
14.03 - 10:30 Bieg na dochodzenie Kobiet
14.03 - 13:00 Bieg na dochodzenie Mężczyzn

Ciekawie zapowiada się sztafeta mieszana. Będzie do próba generalna przed MŚ sztafet mieszanych, które czekają nas jeszcze w tym sezonie.

Co do składów poszczególnych ekip, to jak na razie wiadomo mi tylko tyle, że w składzie Rosjan zabraknie Olgi Pyljewej i Nikołaja Krugłowa, którzy poprosili trenerów o odpoczynek. Nie wiadomo czy pojawią się w Oslo. Być może będą trenować w Rosji przed zawodami w Chanty-Mansijsku. Zamiast Olgi i Nikołaja do Finlandii wybiorą się Olga Wikulczina (dla niewiedzących - dziewczyna z avka Karlosa) oraz Aleksiej Wołkow.
\o/ Jekaterina Jurjewa \o/

"Oni są jak dzieci, które wychodzą z klasy. Jestem pewny, że gdybym któregoś wieczora zadzwonił do nich, żeby zagrać meczyk, to przyszliby wszyscy. Oni nie tylko chcą grać w piłkę, ale tą piłką się bawić."
Awatar użytkownika
Duche
Ostrzeżenie

Dołączenie: Sob Sty 13, 2007 11:13 am
Miejscowość: Lędziny

Re: Kontiolahti 2010

Postprzez Olimpijczyk Śro Mar 03, 2010 6:02 pm

niezobacze niestety sztafety mieszanej :( zawsze lubilem po ogladac ta konkurencje bardzo ciekawa ale polacy nie wystartuja to jeszcze moge obejsc sie smakiem.
Olimpijczyk
Młodzik

Dołączenie: Czw Lut 04, 2010 9:58 pm

Postprzez RakuNH Śro Mar 03, 2010 6:04 pm

Szkoda właśnie że nie wystartują. Mogliby wziąć Szczurka/Kobusa/Witka.
To jest właśnie schemat,prawdziwej miłości. Masz jakieś ale?masz jakieś wątpliwości? Z Hutnikiem jestem,na wieki wieków. Ze swoimi słowami,licz się człowieku.
Awatar użytkownika
RakuNH
Ostrzeżenie

Dołączenie: Wto Sty 13, 2009 7:05 pm

Postprzez harding Śro Mar 03, 2010 7:35 pm

To żart?
harding
Młodzieżowiec

Dołączenie: Śro Sty 14, 2009 1:56 pm

Postprzez RakuNH Śro Mar 03, 2010 7:45 pm

A śmieszy Cię? Niektórzy tu na forum proponowali Bobak zamiast Gwizdoń na IO a tym czasem tak wyśmiewany człapon spisał się o wiele lepiej i mimo wszystko przyzwoicie zaprezentował się w biegu także odpowiadam: Nie to nie jest żart. Trzeba patrzeć obiektywnie. Witak spisał się jak na swoje umiejętności które prezentował w tym sezonie bardzo dobrze i może jednak jakoś przepracował ten okres i może jest już wstanie wchodzić do 60? Rozumiem że jak Paulina pojedzie na PŚ to też się spytasz czy to są jakieś żarty?

Zapewne Polska będzie chciała wystąpić w MŚ sztafet mieszanych więc teoretycznie można by już kogoś próbować.
To jest właśnie schemat,prawdziwej miłości. Masz jakieś ale?masz jakieś wątpliwości? Z Hutnikiem jestem,na wieki wieków. Ze swoimi słowami,licz się człowieku.
Awatar użytkownika
RakuNH
Ostrzeżenie

Postprzez kocur1983 Śro Mar 03, 2010 10:55 pm

Ja tez mysle, ze Witek dobrze sie zaprezentowal i albo on albo Kobus, ktory biegowo wypadl w biegu indywidualnym bardzo przyzwoicie powinni jechac na przetarcie w sztafecie mieszanej. Chyba, ze nasz sztab trenerski chce 2 zawodnika do sztafety wybrac z bezposredniej rywalizacji w ME. Szkoda tylko, ze Szczurek nie startowal.
Zawsze twierdzilem, ze Bobak jest slaba ale powiem szczerze, ze w ME przy takim przyzwoitym strzelaniu myslalem, ze bedzie wyzej, albo chociaz strata do zwyciezczyni bedzie mniejsza. Ogolnie lipa. Cale szczescie mamy fajne juniorki :)
kocur1983
Junior

Dołączenie: Pon Gru 28, 2009 7:33 pm

Postprzez forrest Śro Mar 03, 2010 11:49 pm

może byście się zastanowili nad tym co piszecie!!! :oops: dużo wytrzymałem ale bez przesady mówicie o tych wszystkich zawodnikach jak o rzeczach które są niepotrzebne :!: :!: :!: jestem ciekawy ile osób z tego co tutaj się wypisuje trenuje biathlon bądź trenowało :twisted: nie każdy może być jak neuner... mamy takich zawodników jakich mamy na obecny moment trzeba ich wspierać jak się tylko da :x :!: :!: :!: a nie pisać głupoty żeby zaistnieć na tym forum...
Benhaker kiedyś powiedział "Kiedy moja drużyna wygrywa mecze niesiecie mnie na rękach i traktujecie jak boga, jeśli zdarzy nam się porażka równacie mnie z gównem" może to przemówi trochę do waszych pustych łbów że zachowujecie się prymitywnie... i tyle w tym temacie mogę dostać bana bądź ostrzeżenie mogę nawet zostać wyrzucony z forum ale ZASTANÓWCIE SIE 10 RAZY ZANIM NAPISZECIE NIC NIE WNOSZĄCE GŁUPOTY NA FORUM PO TO TYLKO ŻEBY BYŁO WASZE ZDANIE :!: :!: :!: Nie pomyśleliście że pani Bobak może przeglądac te forum, to że nie ma formy nie jest żadną obroną i motywem do mówienia takich rzeczy:!: :!: :!:
tyle w tym temacie przemyślcie TO :!: :!: :!: :x :twisted: :twisted: :twisted:
Awatar użytkownika
forrest
Ostrzeżenie

Dołączenie: Nie Kwi 05, 2009 3:36 pm

Postprzez RakuNH Czw Mar 04, 2010 12:02 am

Widzę że po raz kolejny się zacznie to samo :roll: Jakie ma znaczenie to czy ktoś trenuje biathlon? :shock: To tak jakbym szewc nie mógł zarzucić budowlańcowi że blok się zawalił bo przecież szewc by lepszego nie zrobił. Każdy zawód jest narażony na krytykę a sportowcy sa na te krytykę najbardziej narażeni. Nie mniej nikt tu nikogo nie skrytykował... Jedyny krytyczny i trochę ironiczny jest post hardinga nie mniej wszystko mu przejrzyście wyjaśniłem. A Ty widzę zrozumiałeś że nazwałem człaponem Pauline Bobak. Otóż przeczytaj wszystko jeszcze raz. To jest pieszczotliwe określenie naszych panów i jest dla nich zarezerwowane. Używa go wiele pustych łbów na forum i myślę że nie jest ono bardzo obraźliwe jeśli 4 naszych panów w pewnym starcie zajmuje miejsce poza 100. Można powiedzieć że jest to delikatne okreslenie ich formy.

Widzę że Twój poziom dyskusji jest tak niebywale wysoki i widzę też że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. JA STANĄŁEM W OBRONIE WITKA I BOBAK! A porównanie to dałem tylko dlatego aby unaocznić niektórym że nie wszyscy patrzą obiektywnie na sprawę. Chodziło o to że skoro Witek ma nie jechać to Bobak też nie wysyłajmy jako 5 bo prezentuje taki sam poziom... Uważam że jeżeli jest taka możliwość to na kolejne zawody powinni jechać wszyscy którzy mogą czyli 4 panów i 5 pań. Czyli jeszcze raz w skrócie. Słusznie na biathlonistów spadła fala krytyki w postaci człaponów jednak nie można tego traktować jako mody i kiedy nasz zawodnik zajmie dobre miejsce to docenić. Ogromnych postępów nie można od razu zrobić ale od ostatnich zawodów Witek czy Kobus mieli dwa miesiące i na pewno nie siedzieli w domu z założonymi rękoma.

Nie wiem czemu tak się burzysz. Ja Ci dam inny cytat. Kowalczyk w wywiadzie z Lisem powiedziała że jej życie nie jest takie ciężkie bo robi to co kocha i jeszcze jest to jej praca i na pewno wiele osób ma dużo ciężej (coś w ten deseń). I jeszcze wszyscy mają każdego głaskać bo gorzej startuje? Nikt nikogo nie miesza z błotem ale jak chcesz naprawiać świat to zacznij od onetu.

Bardzo mi przykro ale niestety to Twoje zachowanie jest bardzo prymitywne. Widzę że ambicja sportowa nie pozwala Ci ze spokojem zbudować poprawnie argumentacji. Lub też trzymają Cie %.

Niestety znów mini burza na forum bo ktoś nie jest wstanie ochłonąć. No ale co zrobić :?....
Awatar użytkownika
RakuNH
Ostrzeżenie

Postprzez kocur1983 Czw Mar 04, 2010 8:18 am

Dlaczego nie mozna kogos krytykowac? Nie robimy przeciez tego w jakis chamski sposob. Skoro ktos nie ma formy albo jego szczytem kariery w wieku 26 lat jest zajmowanie miejsc 40 i wzwyz w zawodach PS albo zajmuje swietne miejsce w 20 na ME, ktore sa przeciez slabo obsadzone to ja gratuluje. Nie mam nic do Pani Pauliny, ale jak np. u Witka czy Kobusa jakis progres widac przez ostatnie miesiace to u Bobak niestety nie. Wiem, ze biathlonisci czytaja to forum i dlatego chcialbym pogratulowac Agnieszce, Weronice, Krysi i Tomkowi dobrego wystepu na igrzyskach. Doceniam rowniez nasze juniorki i ciesze się, że mimo marnych obiektow, braku pieniedzy i sponsorow znajduje sie garstka osob chcaca sie z tym ciezkim sportem zmierzyc i dac kibicom troche radosci.
Ostatnio edytowany przez kocur1983, Czw Mar 04, 2010 10:05 am, edytowano w sumie 1 raz
kocur1983
Junior

Dołączenie: Pon Gru 28, 2009 7:33 pm

Postprzez adondek1 Czw Mar 04, 2010 9:56 am

forrest napisał(a):Benhaker kiedyś powiedział "Kiedy moja drużyna wygrywa mecze niesiecie mnie na rękach i traktujecie jak boga, jeśli zdarzy nam się porażka równacie mnie z gównem"

Bez urazy ,ale zszokowało mnie ,że jest w Polsce jeszcze ktoś kto poważnie traktuje "złote myśli" Leo INTERNATIONAL LEVEL.
adondek1
Junior

Dołączenie: Pon Gru 31, 2007 10:16 am

Postprzez RakuNH Czw Mar 04, 2010 11:04 am

Predator napisał(a):Pieprzysz Raku farmazony - popieram forresta

Łał! Cóż za argumentacja naszego eksperta od brylantów! Może trochę obszerniej? Bo mój post w bardzo niewielkim stopniu nawiązuje do jego posta z tego względu że ja nikogo w tym temacie nie skrytykowałem ale napisałem "awansem" tego posta jakby ktoś może kiedyś się o jakąś krytykę pokusił. Mam chociaż nadzieje że chociaż Ci zdejmą tego avartara po ostrzeżeniu bo o ile z Markosem można była się jakoś bardziej merytorycznie "pokłócić" to Twój post jest żałosny i tyle w temacie.

oczywiście popieram Kocura1983. Każdy docenia włożony trud ale tak jak napisałem Kowalczyk powiedziała że ona robi to co kocha i mimo że trenuje godzinami to i tak sprawia jej to przyjemność. Nie każdy może znaleźć sobie takie zajęcie w życiu. Po części rozumiem forresta która trenuje biathlon (kim jest to nie wiem) i patrzy na to bardziej emocjonalnie ze względu na kilka rzeczy ale mógłby nikogo nie obrażać gdyż nikt go tu nie obraził i nikt nikogo nie skrytykował... No ale jego w porównaniu do Predatora po części rozumiem. Ja też na pewne sprawy ze względu na przywiązanie patrze nie obiektywnie i jest to normalne.
Awatar użytkownika
RakuNH
Ostrzeżenie

Postprzez doliniarz Czw Mar 04, 2010 11:45 am

Co cię tak forrest oburzyło w wypowiedzi RakuHNa? Czy on coś złego napisał? Po to jest to forum, aby każdy mógł napisać swoje zdanie. Wolisz śladem studia tvp stworzyć kółko wzajemnej adoracji? Czy nie można skrytykować słabej postawy sportowca jeśli się nie robi tego w chamski sposób. Jeśli tak to podam przykład Ligockich. Też mamy pisać, że spisali się świetnie bo mogą poczuć się obrażeni czytając to forum? Raczej nie :!:
Awatar użytkownika
doliniarz
Kadra B

Dołączenie: Nie Lut 21, 2010 11:34 am

Postprzez figaro56 Czw Mar 04, 2010 1:32 pm

O co "obrońcy uciśnionych" znowu podnieśli ten wrzask. O to, że Paulina zanotowała słaby występ? Chyba po zawodniczce która ma na "sumieniu" punkty PŚ można było spodziewać się lepszego występu i to w tej obsadzie. Nawet jak Paulina to czyta to jest już chyba na tyle dorosła, że wie iż za dobry występ się chwali za słaby gani. Wybrała sobie życie sportowca i musi przyjąć wszelkie tego konsekwencje.
Wszyscy chwalą Witka i Kobusa i co za mało chwalą?
Też Raku zwróciłem uwagę na kolejny wiele wnoszący post naszego drogiego poszukiwacza diamentów.
figaro56
Mistrz Olimpijski

Dołączenie: Śro Lis 19, 2008 11:39 pm

Postprzez forrest Czw Mar 04, 2010 4:47 pm

chyba nie zrozumieliście o co mi chodzi... nie chodziło mi konkretnie o tą wypowiedź czytam te forum jakiś czas i nic nie jest dobrze ciągle jakieś narzekanie jeśli ta dziewczyna jest w kadrze to jest jedną z najlepszych w polsce... a komentowaniem tego hasłem typu: człapon nieudacznik z niej nic raczej nie będzie wcale jej nie pomożecie... ja nikomu nie zabraniam komentowania mówcie sobie co chcecie ale wiem jak cieżko jest trafić z formą bądź dojśc do formy bez pomocy z zewnątrz... Rozumie brak formy tylko mi chodzi o kulturę wypowiedzi czego i tak nie rozumiecie..... :?
Awatar użytkownika
forrest
Ostrzeżenie

Postprzez Duche Czw Mar 04, 2010 4:53 pm

A jak ma nie być narzekań, skoro polski biathlon patrząc ogólnie prezentuje słaby poziom?
\o/ Jekaterina Jurjewa \o/

"Oni są jak dzieci, które wychodzą z klasy. Jestem pewny, że gdybym któregoś wieczora zadzwonił do nich, żeby zagrać meczyk, to przyszliby wszyscy. Oni nie tylko chcą grać w piłkę, ale tą piłką się bawić."
Awatar użytkownika
Duche
Ostrzeżenie

Dołączenie: Sob Sty 13, 2007 11:13 am
Miejscowość: Lędziny

Postprzez RakuNH Czw Mar 04, 2010 5:00 pm

Nikt Pauliny nie nazwał człaponem więc to chyba jednak Ty nie rozumiesz o co nam chodzi. A że tak nazywa się czasem naszych panów to chyba nikt tego nie uważa za określenie obraźliwe tylko obrazujące sytuacje. Rozumiem że Twoim zdaniem pędziwiatr będzie stosowniejsze? A tak na marginesie to nie ma takiego słowa jak człapon także skąd wiesz że jest ono obraźliwe? definicja słowa człapać to "iść z trudem, wlec się" zatem słowo człapon można zdefiniować jako "idący z trudem". Czy jest to obraza?

O jakiej znowu pomocy z zewnątrz mówisz? Ten temat był poruszany. Niby jest źle w PZB ale nikt się nie wychyli bo tak na prawdę wszystko wszystkim pasuje. Inaczej tego tłumaczyć nie można. Zresztą ten temat był już poruszany więc nie ma sensu znowu o tym pisać. jeśli ktoś się boi wychylić to nie ma prawa po kryjomu narzekać. (kombinatorzy norwescy mają najmniejsze fundusze a Słowiok i Cieślar już są znani na świecie bo poza Wendelem są to najlepsi zawodnicy na świecie z rocznika 92)

I na zakończenie. Twoja kultura wypowiedzi po prostu nas sprowadza na kolana :lol: Ciekawe co jest bardziej obraźliwe "pusty łeb" czy "idący z trudem". Myślę że to drugie. Ciekawe czemu największe żale na tym forum wylewają niespełnieni biathloniści. Ja rozumiem że ciężko trenujesz ale ciężki trening nie wytwarza immunitetu. Już kilku takich było i wszyscy jechali po nas równo bo nie trenujemy biathlonu. Tutaj panuje pełna kultura i nikt nikogo nie obraża także zacznij nawracanie od jakiegoś forum skinheadów. Nie każdy ma możliwości uprawiania biathlonu ale ocenić postawę może każdy. Jestem ciekawe czy nigdy zadnego pracownika nie skrytykowałeś. Sport to akurat łatwa praca - można się cały czas mylić. Gorszą sytuacje ma np. górnik, elektryk. Ale my tu nie dotrzemy nigdy to takich osób jak Forrest.
Awatar użytkownika
RakuNH
Ostrzeżenie

Postprzez albatros Czw Mar 04, 2010 6:20 pm

Nie ma co się rzucać, sportowiec musi być przygotowany na krytykę i sobie z nią radzić. Potem podniesie się cisnienie na zawodach i załamanie. Moje zdanie takie, jak ktos denerwuje sie wpisami na forum, to na sportowca sie nie nadaje. A krytykować wolno kazdemu, chocby z tego powodu że wszyscy płacą podatki, a z nich finansowany jest sport.
Nalezy jednak pamietać, że krytyka powinna być konstruktywna. Hasła typu zal mi ze jestem Polakiem, bo Mateja spadł na bulę, czy znów ktos kompromitował Polskę, bo był na końcu stawki, są dla mnie śmieszne. Szczególnie jak porównamy czym dysponuja nasi zawodnicy, z jakiej liczby ich wybrano, czy jakich maja często trenerów. Łatwo powiedzieć że ktos jest słaby, niż co zrobić żeby było inaczej (realne pomysły).
Awatar użytkownika
albatros
Młodzieżowiec

Dołączenie: Śro Lut 10, 2010 11:05 pm

Postprzez forrest Czw Mar 04, 2010 7:19 pm

dzieki albatros właśnie o to mi chodziło... może ubrałem to w złe słowa
Awatar użytkownika
forrest
Ostrzeżenie

Postprzez markos7207 Pią Mar 05, 2010 5:56 pm

"Prawdziwa cnota krytyk się nie boi" :wink: . Owszem, krytyka ma także swoje granice i nie może być chamska ale jak napisano wcześniej każdy sportowiec musi się liczyć z tym że w razie braku wyników będzie jej poddany.
Młodzi sportowcy zawsze na starcie swojej kariery mają kredyt zaufania ale nie może on trwać w nieskończoność. Jeśli po kilku latach nie ma progresji wyników a jest nie tylko że stagnacja a wręcz regres, to niestety ale nie ma powodu do pochwał a do krytyki. Weżmy takiego Szczurka, Landentingera i Bø, medalistów MŚ juniorów młodszych z przed 3 lat(a Polak miał tam "złoto") i porównajmy gdzie są teraz Dominik i Tarjei a gdzie Łukasz. Fakt że ma Szczurek jeszcze czas bo jest młody ale ten czas szybko upływa a rywale "odjeżdzają" mu niemiłosiernie daleko. Nie widzę więc powodu by nie pisać że mi się taka sytuacja nie podoba.
Reasumując, gdzie my, kibice mamy wyrażać swoją krytykę jak nię na forum ?
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo,
zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska"
Awatar użytkownika
markos7207
Mistrz Olimpijski

Dołączenie: Śro Lut 18, 2009 4:25 pm

Postprzez harding Pią Mar 05, 2010 10:58 pm

teraz bawi mnie, ze dawniej dawałem się przekonać opiniom, że nie można krytykować kiepskiej postawy polskich sportowców reprezentujących nasz kraj, gdy samemu nie potrafi nawet tyle co oni ;)
harding
Młodzieżowiec

Dołączenie: Śro Sty 14, 2009 1:56 pm

Postprzez hasan Wto Mar 09, 2010 5:08 pm

tylko ciekawe jak wogole krytykowac biathlonistow za wyniki skoro w porownaniu ze standardami panujacymi w tym sporcie w innych krajach polska wypada ... (brak odpowiedniego przymiotnika), w kazdym razie napewno mizernie i cud ze nawet w tej dyscyplinie moglismy realnie marzyc chociazby o medalu na igrzyskach

ed. przeciez wszyscy nie beda biegac jak kowalczyk i strzelac zawsze bezblędnie ;p
Awatar użytkownika
hasan
Młodzik

Dołączenie: Sob Gru 19, 2009 8:33 pm
Miejscowość: bOchnIA/kRk

Postprzez myslik90 Śro Mar 10, 2010 11:51 am

Dokładnie tak. Wśród kobiet można miec nadzieje. Wyniki biegu długiego z igrzysk mówią, że za 4 lata biathlonistki polskie mogą walczyc o medale nawet indywidualnie.
myslik90
Młodzik

Dołączenie: Śro Gru 09, 2009 12:42 pm

Postprzez Gaucho Śro Mar 10, 2010 2:37 pm

Z tego co wiem Polska wystartuje w Kontiolahti w zawodach sztafet mieszanych bo dolączyli do kadry Łukasz i Sebastian Witek. :wink:
Awatar użytkownika
Gaucho
Biathlon.pl

Dołączenie: Sob Lip 08, 2006 7:47 am
Miejscowość: Rosja

Postprzez Mateusz Śro Mar 10, 2010 3:56 pm

Dołączenie Witków do reprezentacji to największe wzmocnienie tej kadry w całej historii polskiego męskiego biathlonu :lol:
Biegnij Justysiu!. Szybciej, szybciej, biegnij.
Awatar użytkownika
Mateusz
Mistrz Olimpijski

Dołączenie: Pon Lis 20, 2006 5:39 pm
Miejscowość: Oleśnica

Postprzez RakuNH Śro Mar 10, 2010 4:01 pm

Ciekawe z jakiej racji dołącza Sebastian który był 3 razy najsłabszy a w sztafecie też nie błysnął. Cieszy mnie jednak że brat będzie :wink:
Awatar użytkownika
RakuNH
Ostrzeżenie

Postprzez kasiak508 Śro Mar 10, 2010 7:28 pm

Wiecie kto wystąpi w piątek w sztafecie mieszanej biathlonistów ?
Awatar użytkownika
kasiak508
Użytkownik zbanowany

Dołączenie: Pią Lut 05, 2010 4:57 pm

Postprzez Sikorka11 Śro Mar 10, 2010 11:05 pm

RakuNH napisał(a):Szkoda właśnie że nie wystartują. Mogliby wziąć Szczurka/Kobusa/Witka.
Jednak będzie sztafeta mieszana z udziałem polskich biathlonistów :D
SIKORKA KIBICKA
Sikorka11
Młodzik

Dołączenie: Wto Sty 19, 2010 1:38 pm

Postprzez RakuNH Śro Mar 10, 2010 11:19 pm

I bardo mnie to cieszy. Nie mniej ciekawi mnie jakimi metodami selekcji wybrano S.Witka jako 3 Polaka który ma dołączyć :wink: Nie ma co zawracać sobie głowy takimi rzeczami i liczę że Łukasz się dobrze zaprezentuje w sztafecie. Szkoda tylko że mężczyźni nie zaczynają bo na pewno na 1 zmianie by mogła ta strata być znacznie mniejsza :wink:

No i równie bardzo cieszy mnie że Magda Nykiel dostała szansę. Mam nadzieję że ją wykorzysta i wejdzie do 60 bo już tyle się opisałem że nie startuje a tu wreszcie się doczekałem :D
Awatar użytkownika
RakuNH
Ostrzeżenie

Postprzez myslik90 Czw Mar 11, 2010 5:55 pm

A Sikora startuje w mieszanej?
myslik90
Młodzik

Dołączenie: Śro Gru 09, 2009 12:42 pm

Postprzez RakuNH Czw Mar 11, 2010 5:59 pm

Tak.

Cyl
Nowakowska
Sikora
Witek

Ciekawe zagrywka z Witkiem na ostatniej zmianie. Może uważają że Sikora nie wytrzymałby presji a Witek pokaże apogeum swojej formy :wink: Zobaczymy.
Awatar użytkownika
RakuNH
Ostrzeżenie

Następna

Powróć do Biathlon

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości