kuba-sygo napisał(a):Czemu Pływaczyk nie startuje?

Gaucho napisał(a):No co znaczy nie powinni? Czy ty placisz tą kasę? Jak Polska ma quota 4 człowieka w PŚ to powinni wszyscy startować, bo jak mogą się rozwijać nie startując?

friducha napisał(a):tam pewnie zajmowaliby lepsze miejsca, ale też rzadko kto by o tym wiedział... zawsze byłam zwolenniczką "rzucania na głęboką wodę" nie tylko w sporcie.

Zupełnie normalnie jak dla biathlonuRakuNH napisał(a):Otóż Kobus był ostatnio w Pucharze IBU poza 100 a teraz w PŚ dwa razy w okolicach 70Dosyć dziwne.
No bo z tego co wiem ostatni raz startował jeszcze w kwietniu na MP a przed tym w Vancouver na początku marca, to znaczy miał bardzo długą pauzę i musi, jak to się mówi, porozruszyć. Jak dobrze mu pojdzie w PIBU to nie wątpię że dostanie do kadry.RakuNH napisał(a):Dlatego moim zdaniem Krzysiek jak już startuje to niech jedzie na PŚ. Po co mu te starty w Pucharze IBU?

Fan napisał(a):Ja nie wiem na jakim poziomie biegowym jest Pływaczyk, ale nasi obecni biathloniści za wyjątkiem Sikory nie powinni startować w PŚ. Szkoda kasy na nich. Jak na 4km biegu tracą po minucie, nie ma żadnych postępów. Nie dużo brakuje i szybsi będą "egzotyczni" zawodnicy. Totalna żenada....

skucinka napisał(a):Niestety nie widzę Pływaczyka na liście startowej... Może w niedzielę w sprincie wystartuje?
BTW Przeglądając listy startowe do indywidualnego natknęłam się na Priita Naruska. Nie wiedziałam, że Estończyk próbuje sił w biathlonie... Swego czasu w biegach zajmował miejsca w 2,3 dziesiątce (głownie chyba w sprintach)...

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Yahoo [Bot] oraz 1 gość