Kiri napisał(a):Coś ostatnio rzadko Magdalene Grzywę widzę na biathlonowych trasach. Występuje jeszcze choć w PŚ Europy?

Mateusz napisał(a):Nigdy dobrą biathlonistką nie była, ale robi karierę jako komentator sportowy.
zbynol napisał(a):Nie wiem czy Pani Magda przeczyta te kilka słów,ponieważ do niej je kieruję.Interesuję się biathlonem od wielu wielu lat.Oglądam wszystkie możliwe transmisje,jednak takiego komentarza jak w tvp sport od czasów Pana Chuścickiego(eurosport) jeszcze nie słyszałem.Flaki się przewracają od komentarza tego duetu.Pani Magda się mądrkuje mimo,że przez całą swoją żałosną karierę nic nigdy nie osiągnęła.Typowa statystka PŚ.Cienka jak barszcz.Dobrze ,że nie przytacza epizodów ze swojej kariery zawodniczej.Brak rzetelnej krytyki dotyczącej naszych "cieniasów" oraz pomyłki w czasie komentarza rozkładają człowieka na łopatki. Typowe dyletanctwo i brak profesjonalizmu.Pooglądajcie sobie Państwo komentarz Pana Wyżykowskiego oraz Jarońskiego ,to może czegoś się nauczycie.Wielkie pokłony tym Panom.Ich relacja ,to czysta poezja.Są zabawni,dobrze przygotowani tematycznie,mają zawsze mnóstwo ciekawostek,informacje ze świeżych wywiadów.Nawet moja żona ,która nigdy nie interesowała się tą dyscypliną,przy ich prowadzeniu stała się fanką biathlonu.
Komentarz jaki prowadzi para w tvp. sport ,to ostateczna porażka.Proszę forumowiczów o podpisy pod moim apelem ,aby zakończyć tę farsę komentatorską.Być może Pańi Madzia wykaże więcej pokory,a jej kolega pożegna sie z tą dyscypliną na zawsze.Na koniec chciałbym podziękować Panu Tomkowi Sikorze.To co ten zawodnik dał nam kibicom jest nie do opisania.Brawo Panie Tomku i niech Pan śmiga do 40 stki,bo za Panem przepaść.Szkoda naszych pieniędzy na na pozostałą część zespołu biatlhonistów.
pozdrawiam Zbynol
zbynol napisał(a):...Komentarz jaki prowadzi para w tvp. sport ,to ostateczna porażka.Proszę forumowiczów o podpisy pod moim apelem ,aby zakończyć tę farsę komentatorską....

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 2 gości